Kotihoito

Apua ikääntyvän arkeen | Salo

Kotihoito Merivire tuo monipuoliset ja asiakaslähtöiset palvelut ikääntyvän ihmisen kotiin. Autamme kodin arkisten asioiden hoidossa ja asioimme yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan esimerkiksi kaupassa ja postissa. Toimimme myös saattajina lääkärille tai vaikkapa pankkiin mentäessä ja huolehdimme esimerkiksi Kelan etuuksien valvonnasta. Lisäksi palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ruoanlaitto tai kotiin tuotettu ateriapalvelu.

Kotihoitoon voi sisällyttää myös jalkahoidon, kotisiivouksen, kotisairaanhoidon tai esimerkiksi kotikuntoutuksen palvelut.


Turvallista ja itsenäistä asumista kotona

Kotihoidon tavoitteena on mahdollistaa ikäihmisen asuminen kotona turvallisesti ja viihtyisästi. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olemme yhteistyössä muiden hoivatuottajien kanssa sekä tarvittaessa ohjaamme eteenpäin.

Kotihoidon palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, myös omaiselle. 

Voinnintarkistussoitto

Merivireen hoitajat soittavat aamulla sovittuna ajankohtana varmistaakseen asiakkaan voinnin. Mikäli asiakasta ei tavoiteta kyseisenä ajankohtana tai hänellä on avuntarve, lähdetään asiakkaan luokse tarkistamaan tilanne ja auttamaan .

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä sopivasta palvelukokonaisuudesta.